BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj
BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj

Energija zemlje — na vaši koži

  • Energija zemlje — na vaši koži

Starodavna civilizacija Egipčanov je posvečala veliko energije sozvočju z naravo. Del tega sozvočja so bile zagotovo tudi vede o rastlinah, elementih in prsti.

Te pridobljene modrosti so prebivalci okoli Nila kaj kmalu pričeli uporabljati v različne namene. Od zdravja, orožja, k prehrani in nenazadnje vse do lepote!

Posamezniki premožnejših slojev so v egipčanski družbi pogosto na obraz nanašali maske v lepotilne in zdravilne namene. Tako Kleopatra, sloveča po svoji lepoti, ni bila izjema, marveč skoraj pravilo. V pergamentnih zapisih naj bi si večkrat tedensko na kožo nanašala glineno masko za obraz.

»»»

#GLINA = Naravni Element Obstoja

Glina kot naravni element poleg mineralov iz zemlje vsrka vase tudi njeno energijo. S tem nam pomaga, da se z nanosom na kožo z zemljo zopet povežemo in uglasimo. Po izkopu se glina [v procesu sušenja] naužije še principov zraka in toplote sonca. Našemu organizmu pa tako te zaloge naravno podari: ob tem pa iz njega vsrka nečistoče ter kožna tkiva globoko regenerira.

 

»»»

 

A moč gline se še daleč ne ustavi tule! Znanstvene študije nakazujejo, da so ravno glinene maske učinkovite pri absorpciji odvečnega sebuma ter se redno uporabljajo pri boju proti: aknam, ogrcem in kožnim mozoljem. Še posebej v poletnih dneh.

 

Nekatere vrste gline umirjajo in zdravijo še izpuščaje. Ravno tako pa se uporabljajo za blaženje kožnih vnetij, dermatitisa ter posledično nudijo holistični pristop k obnavljanju in čiščenju kože.

»»»

#Nora4 Detox glinena maska 3 v 1

 

Detoksifikacija z glino je v našem pristopu h koži obogatena še dodatno z naravnimi kompleksi, olji in ekstrakti, ki kožo dodobra navlažijo – in poleg tega: Nahranijo. Antioksidativno moč organskih simfonij vam nudijo rožmarin, virginski nepozebnik, olje granatnega jabolka, aloe vera, hibiskus, šipek in zeleni čaj. Za piko na »i« in zdrav videz pa poskrbi še eterično olje geranije. Ta uravnovesi in zoža razširjene pore našega obraza ter zaščiti kožo z antiinflamatornim ter protimikrobnim delovanjem.

 

Detox glineno masko NORA4 lahko naročite tukaj. 


Starejša objava Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri