BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj
BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj

ZAKAJ JE NARAVNA KOZMETIKA BOLJŠA IZBIRA?

#kozmetika #naravna #natural

Dandanes so ogromne oglaševalske kampanje od večjih blagovnih znamk, ki nas skušajo prepričati, da bodo njihove sintetične formulacije naredile čudeže na naši koži.
Številni nenaravni lepotni izdelki na trgu danes vsebujejo osupljivo količino strašljivih kemikalij. Od parabenov (kemikalij, povezanih z rakom) do naftnih voskov. Tako da en navaden losjon lahko vsebuje precej strupene mešanice.
Kemikalije, umetne barve in polnila v izdelkih za nego kože lahko povzročijo rdečico, draženje in razpoke.
Alergije, draženje, izpuščaji, opekline in celo izpadanje las so nekatere od reakcij, ki jih precejšnje število ljudi dobi zaradi uporabe kozmetike ali kozmetičnih izdelkov proizvedenih s kemikalijami.
 
Če se zavzamate za zdrav življenjski slog, je izbira naravne kozmetike prednostna naloga.
Naravna kozmetika temelji na sestavine iz rastlinskega izvora. Najpogosteje so to rastlinski izvlečki. Naravna kozmetika kožo očisti, tonira in navlaži, ne da bi uporabljali katero od teh škodljivih umetnih kemikalij ali dodatkov.
 
Kar damo na kožo, sčasoma preide tudi v naše telo. Če kožo mažemo z kozmetičnimi izdelki, ki vsebujejo kemikalije, naše telo te toksine počasi akumulira. To pomeni, da običajne umetne kemikalije v običajnih lepotnih izdelkih, kot so sulfati, parabeni, naftni voski, silikoni in drugi, gredo naravnost v naše telo.
Naravni izdelki za zdravje in lepoto vsebujejo naravne sestavine, kot so oljčno olje, kokosovo olje, ricinusovo olje, razni rastlinski izvlečki, kateri imajo svoje kozmetične lastnosti.
 
Naravna kozmetika ne vsebuje tudi sintetičnih parfumov. Umetne dišave so zasnovane tako, da prikrijejo vonj drugih kemikalij, ki se uporabljajo v tradicionalnih kozmetičnih izdelkov. Posledica tega je, da imamo kemikalijo, s katero pokrijemo drugo kemikalijo, in vsi ti kemični vonji lahko pri mnogih ljudeh povzročijo glavobole.
Naravni izdelki za zdravje in lepoto dišijo po naravnih sestavinah in so odišavljeni z naravnimi eteričnimi olji, ki lahko nudijo celo aromaterapijo.
 
NARAVNA KOZMETIKA DELUJE BOLJE!
Naravni izdelki delujejo bolje preprosto zato, ker so narejeni iz vrhunskih naravnih sestavin.
Boljše sestavine pomenijo boljše rezultate. Tisti z občutljivo kožo lahko uporabljajo zlasti naravne lepotne izdelke, ki vsebujejo kakovostne sestavine, ki ne bodo poslabšale stanje kože.
In čeprav se zdi, da nekateri nenaravni izdelki že s prvim poskusom delujejo bolje, lahko škodljive kemikalije, zaradi katerih se koža počuti čistejša ali lasje bolj gladki, dejansko povzročijo škodo na daljši rok.
 
Naravna kozmetika deluje v harmoniji s kožo in telesom in ne proti njima.
 
Zato, privoščite vaši koži le najboljše. Privoščite koži naravno kozmetiko NORA4.

Novejša objava

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri