BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj
BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj

POGOSTA VPRAŠANJA

KJE JE MOJE NAROČILO?

Če vaše naročilo še vedno ni prispelo v priporočenem času dostave:

Preverite sledenje pošiljk na Pošti Slovenije s številko za sledenje, ki vam jo pošljemo.https://sledenje.posta.si/

Pošljite nam e-pošto in se obrnite na službo za pomoč strankam iz Pošte Slovenije, da začnete preiskavo, kje je vaš paket. V 24 urah vam bomo odgovorili na vaš e-poštni naslov.

 

PREMISLIL/A SEM SI, KAKO VRNEM NAROČILO?

Upamo, da so vam izdelki NORA4 všeč.

Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 14 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-mail naslov: info@nora4.com ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Nourabela d.o.o. ni dolžna sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja. V roku petnajstih dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Nourabela d.o.o. povrnila plačilo ali zamenjala izdelek. Stroški  pošiljanja naročila k stranki, se ne povrnejo.

Če imate kakšno alergijsko reakcijo na proizvode NORA4, nam pošljite fotografije na info@nora4.com takoj, ko se zavedate tega.

Če so izdelki, ki ste jih prejeli, na kakršenkoli način poškodovani ali napačni ali se razlikujejo od vašega prvotnega naročila, z veseljem zamenjamo izdelke. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte info@nora4.com. Prosimo, priložite fotografijo, ki bo dokazala vaš zahtevek.

 

KDAJ BO MOJE NAROČILO ODPREMLJENO?

Od trenutka, ko je naročilo oddano, bodo izdelki odposlani v roku 3 do 4 delovnih dni. Če je naročilo oddano po 11h, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan, sicer bo odprema izvedena v istem dnevu, kot je bilo naročilo oddano.

Če je naročilo oddano po 11h v petek ali med vikendom, bomo naročilo obdelali naslednji delovni dan.

 

KAKO UPORABLJAM NORA4 DETOX GLINENO MASKO?

Dva ali trikrat tedensko nanesite na očiščeno vlažno oz. mokro kožo obraza in pustite 5-10 minut. Izperite z veliko mlačne vode in z nežno masažo. Po maski nanesite bogato vlažilno kremo NORA4 vlažilno kremo. Ne pozabite se pogledati v ogledalo in občudovati svojo žarečo kožo.

 

KAKO POGOSTO NAJ UPORABLJAM NORA4 DETOX GLINENO MASKO?

Če imate mastno oz. zmerno mastno kožo, vam za najboljše rezultate priporočamo uporabo maske 2 do 3-krat tedensko. Za suho ali občutljivo kožo uporabljajte masko do 1 do 2-krat tedensko. V kolikor imate v vaši rutini tudi piling, vam svetujemo, da pilinga ne delate isti dan kot ste uporabili masko.  

 

OB UPORABI MASKE ČUTIM MRAVLJINČENJE, JE TO NORMALNO?

Da. Naša Detox glinena maska je polna aktivnih sestavin. Mravljinčenje je dobro in pomeni, da sestavine delujejo, da se spopadajo z nečistočami na koži.

 

IMAM OBČUTLJIVO KOŽO. ALI LAHKO UPORABLJAM NORA4 DETOX GLINENO MASKO?

Predlagamo, da masko preizkusite na koži na notranji strani komolca 48 ur pred začetkom uporabe na obrazu. Na mokro kožo nanesite malo maske in pustite 5-10 min. Če pride do draženja, izdelka ne uporabljajte.

 

ALI NORA4 DETOX GLINENA MASKA DELUJE PROTI AKNAM?

Naš maska odvaja toksine, ki zamašijo pore. Vključimo ga lahko v katero koli kožno rutino proti aknam, vendar aken maska ne bo odpravila sama. Pomagala bo pri zatiranju vnetnih procesov, ter za preprečevanje novih aken.

 

ZAKAJ JE ​NORA4 DETOX GLINENA MASKA BOLJŠA OD DRUGIH IZDELKOV?

Večina glinenih mask vsebuje le 10-15% gline. Naša maska pa vsebuje kar 50% gline, kar daje bolj učinkovite rezultate na koži. V maski so skrbno izbrane naravne sestavine, ki so bile izbrane vsaka z določenim razlogom.

 

KAJ, ČE SEM PO PRVI UPORABI NORA4 DETOX GLINENE MASKE DOŽIVELA IZBRUH MOZOLJEV?

Pri razstrupljanju kože se včasih pojavi izbruh mozoljev. Če po uporabi maske opazite nekaj pik, ne skrbite, to na splošno pomeni, da maska opravlja svoje delo. Ves sebum se vleče na površino kože, tako da bo koža po začetni fazi uporabe ostala čista. Bodite pozorni, da kožo vedno dobro navlažite po uporabi maske z dobro vlažilno kremo NORA4 vlažilno kremo.

 

ALI SO VAŠI IZDELKI TESTIRANI NA ŽIVALIH?

Ne, ne testiramo na živalih.

 

ALI VAŠI IZDELKI VSEBUJEJO ŽIVALSKE SESTAVINE?

Naši izdelki so brez kakršnih koli živalskih sestavin.

 

NOSEČA SEM. ALI JE VARNO UPORABLJATI VAŠE IZDELKE?

Čestitamo! Naši izdelki ne vsebujejo kemikalij, ki bi lahko škodovali vam ali vašemu otroku. 

 

IMAM EKCEM / ROZACEO. ALI LAHKO UPORABLJAM VAŠE IZDELKE?

Za glinene maske je znano, da sušijo kožo, zato je pomembno upoštevati priporočeno uporabo. Poskusite narediti test v velikosti manjšega obliža vsaj 48 ur pred uporabo maske. Ob prvi uporabi se lahko pojavi občutek mravljinčenja. Čeprav izdelki ne vsebujejo nobenih sestavin, ki bi lahko sprožile ekcem ali rozaceo in ker smo si vsi drugačni, predlagamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom, če ste občutljivi na katero od sestavin. 

 

KAKO ODSTRANIM MASKO?

Za odstranitev maske priporočamo uporabo vroče brisače ali rokavičke. Izperite z veliko mlačne vode in z nežno masažo. Po uporabi maske priporočamo nanos kvalitetne vlažilne kreme NORA4, da se bo vaša koža počutila mehko in gladko.

 

ALI BO NORA4 DETOX MASKA POMAGALA PRI ODSTRANJEVANJU OGERCEV?

Da! Naša maska bo postopoma pomagala pri odstranjevanju ogercev. Naša maska vsebuje sestavine, ki pomagajo odstraniti onesnaževala, ki se naberejo na površini. To pomaga pri odstranjevanju ogercev.

 
ALI VSI IZDELKI ZA NEGO KOŽE VSEBUJEJO KONZERVANSE?

Konzervansi preprečujejo rast mikroorganizmov in so nujno potrebni. 

Konzervanse smo ohranili na najnižji možni ravni, saj želimo zagotoviti učinkovitost naših izdelkov, hkrati pa preprečiti rast bakterij v naših NORA4 izdelkih.

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri