BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj
BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj

POGOJI POSLOVANJA

Spletna trgovina NORA4.com deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

ALI JE REGISTRACIJA NA SPLETNO STRAN OBVEZNA?

Registracija in prijava na spletno stran ni obvezna, saj lahko po njej brskate in nakupujete brez težav tudi neregistrirani uporabniki.

CENE IN DDV

Vse navedene cene so v EUR ter že vključujejo predpisani DDV. Cene veljajo od 1.05.2020 in so nepreklicne, ter veljajo v trenutku nakupa za nakupe na spletni strani NORA4.com.

Nourabela d.o.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen, dobavnih rokov, opisov in lastnosti izdelkov. Ker se vse morebitne spremembe ne uspe vedno vpisati na spletno stran sočasno z nastankom spremembe, bo Nourabela d.o.o. kupca vedno obvestila o spremembah ter mu omogočila preklic ali zamenjavo naročenega izdelka.

Prav tako bo Nourabela d.o.o. kupca obvestila, v kolikor se tekom obdelave njegovega naročila cena artikla spremeni in skušala po svojih najboljših močeh najti primerno in zadovoljivo rešitev za obe strani. Nakup za pravne osebe je možen preko elektronske pošte. 

NAROČANJE IN PLAČILO

V spletni trgovini NORA4.com je možno plačilo preko PayPal-a, kreditnih kartic (Visa ali MasterCard) ali preko bančnega nakazila. Možno je tudi plačilo po povzetju z odkupnino. Stroške embalaže ter pakiranja krije podjetje Nourabela d.o.o.

DOSTAVA NAROČILA

Naročila dostavljamo na področju republike Slovenije preko podjetja Pošta Slovenije. Stroški dostave so odvisni od velikosti paketa in jih krije kupec (razen, če je z marketinško akcijo opredeljeno drugače). Za naročila, katerih vrednost presega 60€ je dostava brezplačna.

Vsa naročila so odpremljena v roku 1 do 3 delovnih dni po prejetju naročila (trudimo se, da vsa naročila, prejeta do 11h, odpošljemo še isti dan). V kolikor se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-pošti ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali nadaljno rešitev.

ODSTOP OD NAKUPA/NAROČILA

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov info@nora4.com ali na naslov Nourabela d.o.o, Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana, s priporočeno pošto, v roku 14 dni od prejema blaga. Rok prične teči dan po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilo lahko prekličete v roku 1 ure po oddaji naročila, preko e-pošte), ki jih bo Nourabela d.o.o. sprejela preko spletne strani ali e-pošte se obravnanavajo kot nepreklicna in jih bo Nourabela d.o.o. sprovedla.

»Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v nespremenjeni količini, nespremenjeni embalaži in originalno zapakirano, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila, razen stroške dostave blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.«

(Vir: Zakon o varstvu potrošnikov, uradno prečiščeno besedilo, ZVPot-UPB2 (Uradni list RS, št. 98/2004, 126/2007)

AVTORSKE PRAVICE

Spletna trgovina NORA4.com je v izključni lasti podjetja Nourabela, trgovina in storitve, d.o.o. Pridržujemo si vse pravice in kakršnokoli posredovanje informacij iz spletnih strani v okviru NORA4.com je dovoljeno zgolj in samo s pismeno odobritvijo lastnika, saj so na spletnih straneh lahko objavljeni podatki, katerih avtorske pravice se pritičejo tretjim osebam. Vsi kršitelji zakona o avtorskih pravicah bodo kazensko preganjani.

Pridržujemo si pravice do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri