BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj
BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila Kupi zdaj

VIP Klub

VIP klub je namenjen najbolj zvestim uporabnikom spletne trgovine NORA4. Kot njegovi člani vam pripadajo ekskluzivne ugodnosti, s katerimi bodo spletni nakupi v naši trgovini še bolj ugodni.

 

POGOJI ZA ČLANSTVO V VIP KLUBU

Članstvo v VIP klubu se samodejno podeli vsakemu uporabniku spletne trgovine NORA4, ki v zadnjih 6 mesecih opravi:

vsaj 2 zaključena nakupa v skupni vrednosti vsaj 80€.

Pri tem se štejejo izključno spletni nakupi opravljeni v spletni trgovini NORA4.com.

Naročilo je zaključeno, ko uporabnik prejme račun za prevzeto naročilo. Članstvo je vezano na naslov elektronske pošte, ki je bil oddan pri zaključenem naročilu za nakup izdelkov. Prenos VIP članstva z enega elektronskega naslova uporabnika na drugega ni mogoč.

 V primeru, da uporabnik naročilo vrne, se vrednost nakupa odšteje od skupnega števila in vrednosti nakupov, ki uporabniku zagotovijo VIP status. Če posledično tudi kriteriji za članstvo VIP kluba niso izpolnjeni, se uporabniku VIP status odvzame.

 

AKTIVACIJA ČLANSTVA 

Nove člane VIP kluba aktiviramo v nekaj dneh po zadnjem zaključenem naročilu, s katerim uporabnik izpolni pogoje članstva. Članstvo v VIP klubu po aktivaciji obdržite do konca koledarskega leta, ko se ponovno preveri ustrezanje pogojem za podaljšanje članstva.

Pogoji za podaljšanje članstva so enaki pogojem za vključitev v VIP klub. Če uporabnik postane član kluba v decembru iztekajočega se koledarskega leta, potem se članstvo tega uporabnika samodejno prenese tudi v novo koledarsko leto.

Upravitelj VIP kluba (NORA4 d.o.o.) si pridržuje pravico do vključitve posameznega uporabnika v VIP klub tudi v primeru, ko uporabnik ne izpolnjuje pogojev za članstvo v VIP klubu. Upravitelj VIP kluba si pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja pravil VIP kluba in programov ugodnosti, o čemer bo pravočasno obveščal svoje člane prek elektronske pošte.

Upravitelj si pridržuje tudi pravico do izključitve uporabnika iz VIP kluba, če ugotovi, da je uporabnik želel zlorabiti ugodnosti VIP kluba v nepoštene namene.

 

UGODNOSTI ZA ČLANE VIP KLUBA

VIP status vam prinaša ekskluzivne ponudbe z izjemnimi prihranki, o katerih se člane kluba obvesti po elektronski pošti nekajkrat letno.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z nadaljevanjem uporabe strani, domnevamo, da razumete in se strinjate z uporabo piškotkov.
Več informacij
Zapri